Vårt sortiment

 

Bloomdale
Brendel
Caroline Abram
Carrera
Chloé
D. Beckham
Etnia Barcelona
E&E
Garrett Leight
Gucci
Hacket
Jaguar
John Lennon
Marc o Polo
Maui Jim
Metro
 
NOS
Ray-Ban
Scotts & Soda
S. Ferragamo
Silhouette
Taberg
Tom Ford
Vasuma
WeBee
YNG
You’s
Örgreen

Glasögon för datorarbete

Vi sitter alltmer framför våra datorer och det kräver mycket av ögonen. Vill du ha hjälp med att få ett par glasögon som både fungerar att läsa med och se på bildskärmen? Våra arbetssituationer ser olika ut, idag kan man skräddarsy glasen så de passar de olika behoven. Kom in och berätta hur din arbetssituation ser ut, så kan vi komma med förslag på ett bra alternativ för dig.

Solglasögon

Idag vet vi hur viktigt det är att skydda våra ögon från skadligt UV ljus, använder du kontaktlinser är det lätt att komplettera med ett par vanliga solglasögon med bra UV skydd. Är du glasögonbärare kan du köpa solglasögon med slipade glas, så du får din styrka i dem. Du kan även få dem progressiva ifall du har behov av olika styrkor i dina glasögon.  Ett annat alternativ är så kallade fit overs, dvs. ett par solglasögon du sätter över dina ordinarie glasögon. Oberoende av vilket alternativ du väljer, kan du hitta det hos oss.

Glasögonbågar

Hos oss kan du hitta bågar i alla prisklasser, allt från enkla basbågar till trendiga märkesbågar. Du är välkommen in och titta på vårt utbud, målet är att det ska vara varierat och individuellt, därför gör vi inköp regelbundet i små kollektioner. Har du önskemål hjälper vi dig hitta det du söker. Välkommen in!