Synundersökningar

Vi rekommenderar att du gör en synundersökning vart tredje år eller tidigare ifall du märker att du ser sämre, ibland räcker det med en justering av bågen för att det ska kännas bättre, kom gärna in för en konsultation.

Har du kontaktlinser rekommenderar vi en årlig synundersökning för att säkerställa att dina ögon mår bra. Då tittar vi på ögats ytskikt och kontrollerar så det inte finns några förändringar på ögat pga kontaktlinsernas sits och hur lång bärtid du har. Det kanske har kommit en ny lins som kan öka din komfort.

Vi gör också kontroller för körkorts intyg eller ifall du vill ha remiss till ögonläkare.

Funderar du på att operera bort ditt synfel? Kom in så berättar vi mer och hjälper dig att få kontakt med en ögonläkare. Vi samarbetar bl.a. med Ögonlasern.

Kontakta oss

Boo Optik
Ektorpsvägen 6
Box 664
131 22 Nacka

E-post: info@boooptik.se
Telefon: 08 – 716 28 48
Mobil: 070 – 780 86 72

Öppettider  måndag – fredag: 10.00 – 18.00
lunchstängt 12.30 – 13.00

Ögonhälsoundersökningar

Här gör vi en grundligare undersökning med ögonbottenfoto, synfältsmätning, tryckmätning går igenom hälsotillstånd och tittar på ögats yttre medier samt en synundersökning för att se ev. förändringar på ögats brytkraft. Undersökningen skickas sedan till en ögonläkare som granskar bilder och resultat och ger dig ett skriftligt svar. Detta är ett sammarbete med Eye diagnostic. www.eyediagnostics.info. Läs mer ögonhälsoundersökning här.

Terminalglasögon

Du kan titta på synologen.se ifall ditt företag har avtal med oss, isåfall kan du ringa och boka tid och ta med rekvisition..

Har ni inte avtal går det bra att gå in på jobbfokus.nu och ansluta er till det fasta pris avtalet som finns där.

Naturligtvis kan du komma till oss som privatperson utan rekvisition och avtal för att få de bästa bildskärmsglasögonen för dig!