Undersökning

Idag finns inget recept krav från socialstyrelsen för att bära linser. Ändå vill vi rekommendera att du gör minst en kontroll per år för att säkerställa god komfort och rätt styrka i dina linser. Du får naturligtvis recept på dina värden ifall du önskar.

I vår årskontroll ingår en noggrann undersökning av din synstatus, även för glasögon, samt kontroll av hur linsen sitter. Linsmaterial och design uppdateras hela tiden och kanske det finns en nyare lins som passar dina ögon bättre än den du har idag?

Linsabonnemang

Tycker du det är smidigast att betala dina linser månadsvis med autogiro? Vi erbjuder ett linsabonnemang inklusive kontroll till ett fast månadspris, kom in eller ring ifall du vill veta vad det skulle kosta dig per månad att ha linser hos oss.

Skötselråd

God hygien är regel nummer ett. Tvätta alltid händerna innan Du hanterar Dina linser.

Rengöringen tar bort beläggningar som bildats på linsen och avdödar virus, bakterier eller svampar som kan ha hamnat på linsen.

Se till att linserna inte kommer i kontakt med tvål, smink, snus eller liknade.

Kontaktlinser

Idag finns det många olika kontaktlinser beroende på vilket synfel man har eller vilket material man trivs bäst med. Det är bra att hålla sig uppdaterad på vad som händer inom linsbranschen så du har det som passar dina ögon bäst. Vi samarbetar med alla linsleverantörer för att du ska få den lins som du behöver.